E-mail hosting

E-mail-hosting doorMAG-Hosting Wilt u e-mails versturen en ontvangen met een eigen e-mailadres onder uw eigen domeinnaam? Bent u op zoek naar een geschikte e-mailomgeving voor uw bedrijf? MAG-Hosting is een betrouwbare partij op het gebied van e-mail dankzij goede afspraken met hoogwaardige leveranciers, jarenlange ervaring en uitstekende service.

Een eigen E-mailadres onder uw eigen domeinnaam Wilt u E-mails verzenden en ontvangen onder uw eigen domeinnaam? Kies dan nu voor een voordelig E-mailpakket van MAG-Hosting. U bepaalt zelf wat er voor het @-teken komt; zo kunt u bijvoorbeeld voor elke medewerker een apart E-mailadres aanmaken. Een voordelig E-mailpakket van MAG-Hosting bevat standaard een virusscanner en een spamfilter. Overal online uw e-mail bekijken Met een voordelig e-mailpakket van MAG-Hosting verzendt en ontvangt u direct uw e-mail thuis of op het werk via bijvoorbeeld Outlook. Bestel nu een voordelig e-mailpakket vanaf € 2,50 per maand. U beschikt overal ter wereld en op ieder gewenst moment over uw e-mail via webmail en bijvoorbeeld Outlook. Ook op uw Smart Phone maakt u eenvoudig gebruik van uw e-mail.

E-mail op uw Smart Phone Heeft u een iPhone of een andere Smart Phone? Ook hierop kunt u gebruikmaken van de verschillende e-mailfunctionaliteiten. Zo heeft u de mogelijkheid om op ieder gewenst moment uw e-mail te lezen.

E-mailen zonder virussen of spam

Alle mailboxen van MAG-Hosting zijn standaard voorzien van een geavanceerde spamfilter en virusscanner, zodat u gevrijwaard blijft van ongewenste en/ of potentieel gevaarlijke e-mail en zorgeloos gebruik kunt maken van onze e-maildiensten. Keuze uit verschillende e-mailpakketten Bij MAG-Automatisering heeft u de keuze uit verschillende e-mailpakketten, elk met zijn eigen functionaliteiten. Alle pakketten van MAG-Hosting zijn standaard voorzien van een virusscanner en een spamfilter. U bepaalt zelf wat er voor het @-teken van een e-mailadres komt; zo laat u bijvoorbeeld voor elke medewerker een apart e-mailadres aanmaken.

Webhostingpakketten
         
Pakket
Light
Medium
Heavy
Extra Heavy
Giant
         
  per jaar per jaar per jaar per jaar per jaar        
Prijs € 39,95 € 49,95 € 69,95 € 129,95 € 199,95          
Webruimte 250 MB 1 GB 2,5 GB 5 GB 15GB          
Data 20 GB 50 GB 100 GB 200 GB 400 GB          
Mail adressen 2 5 onbeperkt onbeperkt onbeperkt          
Back ups       ieder uur ieder uur    
Bij afname van een pakket in een jaar dan ontvangt u een factuur voor de nog resterende maanden inclusief aanvangsmaand.
Mailbox uitbreidingen
  prijs per maand        
30 extra mailboxen   € 19,95        
60 extra mailboxen   € 39,95        
80 extra mailboxen   € 59,95        
100 extra mailboxen   € 79,95        
Schijfruimte uitbreidingen
  prijs per maand        
2,5 GB extra schijfruimte   € 3,00        
5,0 GB extra schijfruimte   € 5,00        
7,5 GB extra schijfruimte   € 9,00        
10 GB extra schijfruimte   € 11,00        

Makkelijk upgraden naar hosting Met een voordelig e-mailpakket van MAG-Automatisering profiteert u van allerlei e-mailfunctionaliteiten onder uw eigen domeinnaam. Wilt u in de toekomst toch meer met uw domeinnaam doen? Bij ons is het mogelijk om uw voordelige e-mailpakket te upgraden naar een webhostingpakket  als u bijvoorbeeld een website wilt plaatsen onder uw domeinnaam. Dit gaat zeer eenvoudig en snel. Uw bestaande e-mailadressen blijven gewoon intact. Voor meer informatie webhosting of om een pakket te bestellen contact