E-mail hosting

E-mail-hosting door MAG-Hosting 

Wilt u e-mails versturen en ontvangen met een eigen e-mailadres onder uw eigen domeinnaam? Bent u op zoek naar een geschikte e-mailomgeving voor uw bedrijf? MAG-Hosting is een betrouwbare partij op het gebied van e-mail dankzij goede afspraken met hoogwaardige leveranciers, jarenlange ervaring en uitstekende service.

Een eigen E-mailadres onder uw eigen domeinnaam 

Wilt u E-mails verzenden en ontvangen onder uw eigen domeinnaam? Kies dan nu voor een voordelig E-mailpakket van MAG-Hosting. U bepaalt zelf wat er voor het @-teken komt; zo kunt u bijvoorbeeld voor elke medewerker een apart E-mailadres aanmaken. Een voordelig E-mailpakket van MAG-Hosting bevat standaard een virusscanner en een spamfilter. Overal online uw e-mail bekijken Met een voordelig e-mailpakket van MAG-Hosting verzendt en ontvangt u direct uw e-mail thuis of op het werk via bijvoorbeeld Outlook. Bestel nu een voordelig e-mailpakket vanaf € 2,50 per maand. U beschikt overal ter wereld en op ieder gewenst moment over uw e-mail via webmail en bijvoorbeeld Outlook. Ook op uw Smart Phone maakt u eenvoudig gebruik van uw e-mail.

E-mail op uw Smart Phone 

Heeft u een iPhone of een andere Smart Phone? Ook hierop kunt u gebruikmaken van de verschillende e-mailfunctionaliteiten. Zo heeft u de mogelijkheid om op ieder gewenst moment uw e-mail te lezen.

E-MAILEN ZONDER VIRUSSEN OF SPAM

Alle mailboxen van MAG-Hosting zijn standaard voorzien van een geavanceerde spamfilter en virusscanner, zodat u gevrijwaard blijft van ongewenste en/ of potentieel gevaarlijke e-mail en zorgeloos gebruik kunt maken van onze e-maildiensten. Keuze uit verschillende e-mailpakketten Bij MAG-Hosting heeft u de keuze uit verschillende e-mailpakketten, elk met zijn eigen functionaliteiten. Alle pakketten van MAG-Hosting zijn standaard voorzien van een virusscanner en een spamfilter. U bepaalt zelf wat er voor het @-teken van een e-mailadres komt; zo laat u bijvoorbeeld voor elke medewerker een apart e-mailadres aanmaken.

E-Mail HOSTINGPAKKETTEN
PAKKET LIGHT MEDIUM HEAVY EXTRA HEAVY GIANT
  per maand per maand per maand per maand per maand
Prijs € 3,95 € 4,95 € 6,95 € 12,95 € 19,95
Webruimte 1 GB 2 GB 5  GB 10 GB 30 GB
Data 20 GB 50 GB 100 GB 200 GB 400 GB
Mail adressen 2 5 onbeperkt onbeperkt onbeperkt
Back ups       ieder uur ieder uur
Bij afname van een pakket in een jaar dan ontvangt u een factuur voor de nog resterende maanden inclusief aanvangsmaand.

Makkelijk upgraden naar hosting 

Met een voordelig e-mailpakket van MAG-Hosting profiteert u van allerlei e-mailfunctionaliteiten onder uw eigen domeinnaam. Wilt u in de toekomst toch meer met uw domeinnaam doen? Bij ons is het mogelijk om uw voordelige e-mailpakket te upgraden naar een webhostingpakket  als u bijvoorbeeld een website wilt plaatsen onder uw domeinnaam. Dit gaat zeer eenvoudig en snel. Uw bestaande e-mailadressen blijven gewoon intact. Voor meer informatie webhosting of om een pakket te bestellen contact

This site is protected by wp-copyrightpro.com